Notícies

La campanya ‘La diversitat ets tu’ se centrarà aquest any en la salut mental

02 de març, 2022
La campanya ‘La diversitat ets tu’ se centrarà aquest any en la salut mental

La iniciativa de l’Àrea de Benestar Social celebra enguany la seva cinquena edició amb el focus posat en trencar els estigmes de les persones que conviuen amb la malaltia.

L’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal ha presentat aquest dimarts la cinquena edició de la campanya ‘La diversitat ets tu’, que enguany es dedicarà a la salut mental. La iniciativa neix en col·laboració amb dues taules de treball del Pla de l’Estany: la Taula de Salut Mental i la Taula de Salut Comunitària.

A l’acte de presentació de la campanya per al 2022, la consellera de Benestar Social, Ester Busquets, ha destacat que l’objectiu és trencar els estigmes que envolten la salut mental i prendre consciència de com cuidar-la. Busquets ha subratllat que cal actuar des del territori per “trencar les dificultats que pateixen els malalts per accedir als recursos i al mercat laboral”.

Missatges i activitats per prendre cura de la salut mental

En la mateixa línia, la tècnica de l’Àrea de Benestar Social, Raquel López, ha fet èmfasi en la importància “d’implicar-se en el benestar propi”. López ha concretat que les accions de la nova campanya giraran al voltant d’uns missatges que es publicaran cada mes per donar consells sobre com tenir cura de la salut mental. D’altra banda, la iniciativa també inclourà xerrades, cinefòrums i obres de teatre que tractaran la temàtica.

La campanya ‘La diversitat ets tu’ és una iniciativa de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, amb la col·laboració de la Taula de Salut Mental i la Taula de Salut Comunitària. L’objectiu de l’edició d’enguany és ressaltar la importància de la salut mental.

37