Notícies

Es crea la Taula de Salut Mental del Pla de l'Estany

15 de juliol, 2019
Es crea la Taula de Salut Mental del Pla de l'Estany

La Taula de Salut Mental del Pla de l'Estany ja és una realitat. Aquesta mateixa setmana s'ha constituït aquest organisme d'abast territorial impulsada per l'Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l'Estany.

Aquesta taula vol implicar els diferents agents del territori en un treball conjunt i compartit, obrint un espai de debat i coordinació, a través d'una perspectiva transversal i comunitària, entorn el benestar de les persones que pateixen una malaltia mental i els seus familiars. De fet, amb la posada en marxa de la Taula de Salut Mental del Pla de l'Estany es vol obrir un espai de col·laboració, reflexió, debat i diàleg comú entre les diferents entitats i recursos que treballen amb persones que pateixen una malaltia mental i les seves famílies al Pla de l'Estany. Al mateix temps, es pretén operativitzar els recursos, tant humans com econòmics, i impulsar noves línies de treball i accions en relació a la salut mental a la comarca.

Formen part d'aquesta taula professionals del Centre de Salut Mental del Gironès i el Pla de l'Estany; de l'Àrea Bàsica de Salut de Banyoles; dels Serveis d'Atenció a la Dependència i dels Serveis Socials Bàsics del Consell Comarcal del Pla de l'Estany; del Centre El Puig; del Centre CANAAN i representants de l'Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques i de l'Associació Reeixir - Noves Ales.

37