Notícies

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany signa un conveni de col·laboració amb Aigües de Banyoles

12 de març, 2019
El Consell Comarcal del Pla de l’Estany signa un conveni de col·laboració amb Aigües de Banyoles

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa Aigües de Banyoles, SAU, que subministra l’aigua potable a la ciutat de Banyoles, per la concessió d’ajudes a abonats al subministrament d’aigua potable amb pocs recursos. En el conveni signat, s’ha acordat que Aigües de Banyoles, aporti al Consell Comarcal una ajuda econòmica de 5.000€ per cobrir part de la factura d’aigua a famílies amb necessitats econòmiques.

Per gestionar aquest import, l’Àrea de Benestar Social del Pla de l’Estany atorgarà diferents ajudes fent la valoració de la llar, amb el corresponent informe social. El conveni signat al febrer, s’allargarà fins el 31 de desembre de 2019.

L’objectiu d’aquest acord és enfortir la col·laboració entre entitats per millorar el benestar social de les persones. El president del Consell Comarcal, Jordi Xargay ha assegurat que “aquest conveni vol coordinar l’acció social del Pla de l’Estany amb la finalitat d’ajudar, entre altres, a les persones i famílies amb poc recursos.”

37