Notícies

II Cicle "Surt de l'ou"

05 de novembre, 2018
II Cicle

L'Oficina Jove del Pla de l'Estany - Cal Drac, amb el suport d'Europe Direct Girona, organitza el II Cicle Surt de l'Ou. Jornades sobre Mobilitat Internacional del Pla de l'Estany. En aquesta ocasió les jornades es distribuiran en 5 sessions i en cadascuna d'elles es parlarà d'un país concret de la Unió Europea.

Les sessions s'han ideat pensant en donar informació bàsica i consells pràctics per tal de poder moure's amb facilitat per cadascun dels països tractats. Els/les ponents comentaran aspectes quotidians (gastronomia, allotjament, mobilitat, costums, horaris comercials, expressions inapropiades...) i temes més concrets (documentació necessària, oportunitats de feina, estudis...) del país de què parlin. 

El cicle s'ha organitzat pensant en ser un recurs útil tan per aquelles persones que vulguin anar de visita als països tractats com per aquelles que vulguin anar a viure-hi una temporada. L'assistència és gratuïta, no cal inscripció prèvia i està oberta a tothom qui tingui interès en conèixer els països que es tractaran al llarg del cicle.

Totes les xerrades es faran a l'Oficina Jove del Pla de l'Estany a les 19 hores, els dies següents:

                         -  1a sessió: Holanda - dimarts 6 de novembre

                         -  2a sessió: Anglaterra - dijous 15 de novembre

                         -  3a sessió: Alemanya - divendres 16 de novembre

                         -  4a sessió: França - dilluns 19 de novembre

                         -  5a sessió: Irlanda - divendres 23 de novembre

Totes les sessions es faran en anglès, excepte la quarta , que es farà en francès.

37