Notícies

La Caixa finança amb 12.500 euros un projecte d’atenció a famílies al Pla de l’Estany

27 de juny, 2018
La Caixa finança amb 12.500 euros un projecte d’atenció a famílies al Pla de l’Estany

El programa, de l’àrea de Benestar Social del Consell, aglutina diferents serveis i programes orientats a l’atenció integral a famílies amb risc de vulnerabilitat psicosocial.

 

L’Obra Social La Caixa ha signat un acord de col·laboració amb el Consell Comarcal del Pla de l’Estany per desenvolupar el Projecte d’intervenció integral a famílies en situació de vulnerabilitat psicosocial. Aquest programa desenvolupa un sistema d’atenció a les famílies que aglutina diferents serveis i programes orientats a l’atenció, assessorament, suport i captació a les famílies en risc de vulneració psicosocial. D’aquesta manera, es possibilita una estratègia d’intervenció integral, coordinada, cooperativa i coresponsabilitzada per ajudar a enfortir els vincles, i desenvolupar els recursos i habilitats de les figures parentals.

 

Concretament, l’Obra Social La Caixa ha aportat una ajuda econòmica de 12.500 € per al finançament de les despeses d’aquest servei, contribuint al pressupost total de 41.700 € que hi destina l’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal.

37